BorelissPro®

886 

BorelissPro® je doplněk stravy ve formě kapslí, vyrobený z pečlivě vybraných složek přírodního původu, které mj. mají antibakteriální účineka a přispívají k normální činnosti imunitního systémub.

Katalogové číslo: DLMFPBOR010200 Kategorie: Product ID: 4833

Popis

BorelissPro® společnosti DUOLIFE je přípravek vyrobený z pečlivě vybraných složek, které tvoří jedinečnou kompozici podle zásad synergie. BorelissPro® společnosti DUOLIFE je kombinací patentované formule BorelissPro® získané ze směsi suchých výtažků z ovoce, zeleniny a bylin, výtažku z česneku a mnoha dalších cenných rostlinných složek.

Doplněk stravy BorelissPro® se skládá z výtažku z listů cistu, patentované formule antioxidantů BorelissPro® získané ze směsi suchých výtažků ovoce, zeleniny a bylin v různém poměru, výtažku z kořene štětky plané, výtažku z česneku, výtažku z byliny oregano, výtažku z kořene křídlatky japonské.

a Česnek má antibakteriální účinky.

b Česnek přispívá ke správnému fungování imunitního systému.

Oregano podporuje činnost horních cest dýchacích a obranyschopnost organismu.

Výhody produktu

  • Tobolky z hydroxypropylmethylcelulózy (HPMC) přírodního původu
  • Složky pouze přírodního původu
  • Vegan
  • Kapsle jsou zelené díky chlorofylinu
  • Vícejazyčné etikety
  • Kapsle se zpožděným uvolňováním
  • Obal s personalizací řady
  • Obal je recyklovatelný (více informací o recyklaci – viz záložka „Skladování“)
  • Dodatečný obsah inulinu

Zjistěte více o složkách přípravku BorelissPro ®

Výtažek z listů cistu – vzhledem k oblasti výskytu je rostlina někdy nazývána „skalní růží”, ale v Polsku je známá především jako cist šedý. Ze sušených rozdrcených listů cistu se připravuje nálev, který se v bylinné medicíně používá již mnoho let. Hlavními složkami cistu šedého, stejně jako oleje a pryskyřice získané z listů, jsou terpeny, terpenoidy a polyfenoly s antioxidačními vlastnostmi (fenolové kyseliny a flavonoidy).

BorelissPro® – je patentovaná formule ze směsi sušených výtažků z ovoce, zeleniny a bylin v různém poměru (z hroznových jader a slupek, z plodů brusnice borůvky, z květů brokolice, z listů kapusty zimní, z listů čínského čaje, z listů cibule obecné, z nati česneku obecného, z plodů grepfruitu, z nati chřestu lékařského, z plodů pomerančovníku sladkého, z plodů ananasu jedlého, z plodů třešně ptačí, z plodů meruňky obecné, z plodů jabloně domácí, z plodů papáji obecné, z plodů jahody, z plodů černého rybízu, z kořene mrkve obecné, z plodů okurky seté, z plodů olivovníku evropského, z plodů rajčete jedlého).

Výtažek z kořene štětky plané – štětka planá získala zájem bylinkářů až ve 12. století, a to díky Hildegardě Bingenové, která se stala horlivou propagátorkou přírodní medicíny. V rostlinách z čeledi Dipsacaceae, do které štětka planá náleží, byly identifikovány sloučeniny ze skupiny flavonoidů a fenolových kyselin s antioxidačními vlastnostmi, stejně jako sapnotosidy a iridoidy.

Výtažek z česneku– česnek je v přírodní medicíně známý již více než 4000 let. Obsahuje flavonoidy a má významnou koncentraci organické síry nahromaděné v allinu a scordininu. Česnek obsahuje i další cenné složky, jako jsou vitaminy, např. C, B-komplex, a minerální látky (fosfor a draslík).
Česnek má antibakteriální účinky.
Česnek přispívá ke správnému fungování imunitního systému.

Výtažek z byliny oregano – oregano je běžný název pro dobromysl. Již staří Řekové používali aromatický olej z oregana k masážím a po koupeli. Dobromysl byla ceněna pro svou vůni a ve středověku se používala k aromatizaci vody na praní. Dobromysl obecná obsahuje až 3% oleje (bohatého na fenoly, jako je karvakrol a thymol a p-cymen), seskviterpeny, katechin, fenolové kyseliny a cenné antioxidační flavonoidy (apigenin, luteolin, kvercetin, kemferol, eriodiktyol, naringenin).
Oregano podporuje činnost horních cest dýchacích a obranyschopnost organismu.

Výtažek z kořene křídlatky japonské – křídlatka japonská je dobře prostudovanou a celosvětově používanou rostlinou. Pochází z jižní Asie a roste především v horách, na kopcích nebo na okrajích příkopů. V Evropě můžeme využívat její cenné vlastností již od 19. století. Křídlatka japonská se vyznačuje mnoha cennými prvky a je bohatým zdrojem antioxidačních látek, především resveratolu, ale také kvercetinu a luteolinu.